Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:29:47 Theaterplein J Barneveld 3772KX 48683 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-115

Ambulance 07-115

maandag 27 juni 2016
TOP NIEUWS

ZATERDAG 25|06

ACHTERVELD - Een fietser is zaterdagmiddag 25 juni gewond geraakt bij een ongeval op de Hessenweg in Achterveld.

 

De aanrijding gebeurde omstreeks 16:00 uur ter hoogte van de Emelaarseweg in het buurtschap Musschendorp. De man werd op het fietspad aangereden door een automobilist die vanaf de Emelaarseweg kwam. Het slachtoffer is met vermoedelijk een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd.

ZATERDAG 25|06

TERSCHUUR - Op de Zelderseweg ter hoogte van de Akkerweg in Terschuur is zaterdagochtend bij een eenzijdig ongeval een scooterrijder gewond geraakt. Het slachtoffer heeft ondermeer één of meerdere botbreuken aan beide armen opgelopen. De jonge man is na te zijn gestabiliseerd met een vacuümmatras voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het ongeval gebeurde rond 06:45 uur toen de scooterrijder vanuit de richting van de Rijksweg de kruising met de Akkerweg passeerde waar een kleine bocht in het fietspad zit. De scooter kwam vervolgens aan de linkerzijde van het ...

VRIJDAG 24|06

ZWARTEBROEK - Bij een aanrijding op de kruising Wielweg / Leemweg in Zwartebroek is vrijdagmiddag één persoon gewond geraakt.

 

Omstreeks 16:45 uur kwamen een bestelbus en een personenauto met elkaar in botsing. Waarschijnlijk heeft de bestuurder van de bestelbus teveel de binnenbocht genomen waarna hij in aanrijding kwam met de personenauto. De passagier van de personenauto raakte bij de aanrijding gewond. De bestuurder en de hond die achterin zat bleven ongedeerd.

 

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd.

1/1

VRIJDAG 24|06

BARNEVELD / LUNTEREN - De politie doet nader onderzoek naar aanleiding van meerdere aanrandingen in Barneveld en Lunteren. In de periode januari, mei en juni zijn vrouwen onzedelijk betast door een tot dusver onbekende jongen of man.

 

De aanrandingen vonden onder meer plaats op de Barneveldseweg en Nederwoudseweg in Lunteren. Maar ook op de Wesselseweg, Achterveldseweg, Renswoudsestraatweg en Scherpenzeelseweg in Barneveld zijn vrouwen lastig gevallen. In verklaringen van de slachtoffers wordt gesproken over een blanke, zongebruinde jongen of man, in de leeftijd tussen de 15 en ...

WOENSDAG 22|06

LOCHEM / VOORTHUIZEN - Op 13 april kreeg een 67-jarige man uit Lochem een phishingmail van de ABN waarin stond dat hij een nieuwe bankpas moest aanvragen. Zijn oude pas diende hij in te sturen naar een adres in Vinkeveen.

 

Dit heeft hij gedaan en op 16 april wordt bijna € 2000,- van zijn rekening gepind in Voorthuizen. Op 17 april wordt nog eens ruim 7000,- gepind in Almere en hiervan zijn beelden. Van de eerste transactie in Voorthuizen zijn geen beelden. We weten dus niet of dezelfde man in Voorthuizen én Almere heeft gepind maar dit zou wel kunnen.

 

Let op: Een ...

ZATERDAG 25|06

WEKEROM - In Wekerom raakte vrijdagavond een 28-jarige automobilist uit Otterlo van de weg. Dat gebeurde op de Lage Valkseweg.

 

De man belandde met zijn auto in een naast de weg gelegen sloot en werd even later door agenten lopend aangetroffen. Bij de Otterloër werd een alcoholgehalte gemeten van 625 ug/l (bijna drie keer de limiet). Hij moet het voorlopig zonder rijbewijs stellen.

MAANDAG 20|06

VOORTHUIZEN - Onbekenden hebben elektrisch gereedschap gestolen uit een bedrijfsbus die geparkeerd stond bij een woning aan de Lange Zuiderweg in Voorthuizen. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag.

 

Mensen die iets verdachts hebben gezien, kunnen bellen met de politie via 0900-8844.

Agenda

Vandaag

19:30
Barneveld

Vrijdag 01 juli

20:00
Barneveld

Zaterdag 02 juli

08:00
Voorthuizen

Zaterdag 02 juli

13:00
Voorthuizen

Zaterdag 02 juli

19:00
Stroe
Comazuipers moeten zelf de rekening van hun medische behandeling betalen
Barneveld Magazine