Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:06:38 Woning Lange Zuiderweg Voorthuizen 3781PL 70495 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

dinsdag 06 oktober 2015
TOP NIEUWS

GISTEREN 05|10

BARNEVELD - Ruim 40 enthousiaste deelnemers deden maandagavond mee aan het spel 'Boef in de Wijk'. De wijken waar de 'boeven' zich bevonden waren deze keer De lors, Norschoten, De Burgt en het centrum.

De politie nodigde alle inwoners vanaf 16 jaar (indien jonger onder begeleiding van een volwassene) uit om mee te doen met het interactieve spel 'Boef in de wijk'. De boeven worden gespeeld door agenten. Op het gemeentehuis kregen deelnemers eerste de instructies. Men kon ook vanuit huis starten door via Twitter de hashtag #BIDW te volgen. Wijkagent Bas van den Hee gaf via Twitter de ...

1/1

GISTEREN 05|10

DE GLIND - Op maandag 5 oktober werd er om 16:00 uur een lasercontrole gehouden op de Postweg in De Glind.

In het kader van de Week van de Veiligheid, heeft wijkagent Nico van Maanen samen met jongeren uit het dorp een lasercontrole gehouden. De automobilisten werden niet bekeurd maar door de jongeren aangesproken op hun snelheid. Er waren diverse kaartjes te vergeven, de een met een lachende Smiley, de andere met een booskijkende.

De gemeente Barneveld en de Politie Oost-Nederland (Veluwe Vallei Noord) staan van maandag 5 tot en met zaterdag 10 oktober 2015 op verschillende manieren stil ...

GISTEREN 05|10

VOORTHUIZEN - Een tuinhuisje heeft zondagavond zware schade opgelopen na brand op een camping aan de Rubensstraat in Voorthuizen.

De opgeroepen brandweer van Voorthuizen was snel ter plaatse, echter bleek de brand al geblust te zijn. Een buurtbewoner ontdekte de brand en heeft met een emmer water uit de naastgelegen vijver gehaald en kon zo de brand blussen. De politie heeft ter plaatse een onderzoek in gesteld omdat het vermoeden is dat de brand is aangestoken.

ZONDAG 04|10

LUNTEREN - Op de Meulunterseweg zijn zaterdag op zondagnacht twee personen op een scooter gewond geraakt. Het tweetal reed rond 01:45 uur richting Lunteren en kwam door onbekende oorzaak in de sloot terecht.

De hulpdiensten werden massaal opgeroepen. De jongen leek niet ernstig gewond te zijn, het meisje daarin-tegen wel. De brandweer van Lunteren heeft de ambulancedienst geassisteerd, de opgeroepen traumahelikopter kon door de dichte mist niet vliegen. Het Mobiel Medisch Team kon ongeveer een half uur na de melding arriveren met de auto vanuit Volkel. Het meisje is onder begeleiding van de ...

ZONDAG 04|10

BARNEVELD - De politie kreeg zaterdagavond een melding van een inbraakalarm bij het bedrijf Plasmavisie aan de Anthonie Fokkerstraat in Barneveld.

Twee eenheden gingen direct ter plaatse, omdat ook de politie helikopter net in de buurt zat werd deze door de meldkamer aangestuurd. De politie eenheden hebben ter plaatse een onderzoek in gesteld, de politie helikopter vloog ondertussen enkele rondjes boven de Burght maar al snel bleek het een loze melding waarop de politiehelikopter door kon. Ook de politie eenheden konden snel weer vertrekken.

VRIJDAG 02|10

VOORTHUIZEN - Inbrekers hebben tussen woensdag 22.00 en donderdag 07.30 uur toegeslagen bij een woning aan de Vredehof in Voorthuizen. De dieven kwamen binnen door een raam open te breken. Het is onbekend of er wat is weggenomen.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door eenbewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen ...

DONDERDAG 01|10

BARNEVELD -Op maandagavond, 5 oktober 2015, vindt er weer een editie van het spel 'Boef in de Wijk' plaats. Dit keer zal het hele dorp Barneveld de locatie zijn.
Vindt u het leuk om hieraan deel te nemen, lees dan hieronder de spelregels.

Spelregels Boef in de wijk

  • Via twitter hashtag#BIDW en via Facebook wordt u ge├»nformeerd over het spel, de locatie en het aanvangstijdstip.
  • De Twittercop is Bas van den Hee. volg hem via @glm_B_Hee. Hij is de regisseur en leidt het spel. Hij geeft via zijn twitteraccount tijdens het spel informatie door. De boef is ook een politieagent.
  • De boef kan enkel ...

WOENSDAG 30|09

VOORTHUIZEN - Woensdag 30 september is er ingebroken in een woning aan deJan van Galenlaan in Voorthuizen. De inbraak vond plaats tussen middernacht en 08:30 uur in de morgen. De inbrekers zijn binnengekomen door het boren van gaten in het raamkozijn.

Heeft u iets verdachts gezien of gehoord? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door eenbewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend ...

DINSDAG 29|09

BARNEVELD -De politie heeft maandagavond bij de Milieustraatin Barneveld een 32-jarige man uit die plaats opgepakt bij een poging tot diefstal. De man werd op heterdaad betrapt.


Die avond werd omstreeks 20.15 uur bij de politie gemeld dat er iemand op een bedrijfsterrein aan de Otelaarsweg zou lopen die daar niet thuishoorde. Toen agenten daar poolshoogte gingen nemen ontdekten ze een partij oud ijzer en kabels die kennelijk klaar gezet was om mee te nemen. Een persoon werd in eerste instantie niet aangetroffen. Wel een onbeheerd achtergelaten scooter. Toen agenten die een tijdje onopvallend ...

Agenda

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Zaterdag 10 oktober

10:00
Ridderkerk

Donderdag 15 oktober

19:00
Barneveld

Zaterdag 31 oktober

21:30
Achterveld
Barneveld moet deuren openen voor vluchtelingen
test