Laatste alarmering: Tijd 22:02:53 Datum gisteren Prio Middel
Melding Villa Th Nieuwe Markt Barneveld 3771CB 77535 Eenheid Ambulance 07-109

Ambulance 07-109

woensdag 01 oktober 2014

Ambassadeurs van 112Barneveld

Barneveld magazine

Lees Barneveld magazine online

Opendag bij de brandweer Lunteren

ZONDAG 28|09

TOP NIEUWS

GARDEREN - Zondagmiddag is een jongeman in een boom geklommen in het bos aan de Oude Barnevelderweg in Garderen.

 

De jongen zat in een boom van 3 a 4 meter hoog en durfde er niet meer uit. De brandweer van Garderen kwam ter plaatse met een ladder en kon de jongen snel weer veilig naar beneden helpen.

ZONDAG 28|09

SCHERPENZEEL - Op de Barneveldsestraat in Scherpenzeel is in de nacht van zaterdag op zondag rond 03:00 uur een automobilist in slaap gevallen achter het stuur en in de sloot tot stilstand gekomen.

 

De man reed met twee passagiers vanaf Barneveld naar Scherpenzeel en was volgens de politie achter het stuur in slaap gevallen. De ambulancedienst controleerde de inzittenden op eventuele verwondingen maar dit bleek mee te vallen. De auto raakte zwaar beschadigd.

ZATERDAG 27|09

VOORTHUIZEN - Bij een aanrijding op de Apeldoornsestraat  in Voorthuizen is zaterdagmiddag een Quadrijder gewond geraakt. Het De ambulance-medewerkers zijn geruime tijd bezig geweest om het slachtoffer na te kijken en te stabiliseren. De man is vervolgen op een wervelplank overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn.

 

De bestuurder van de quad merkte vermoedelijk door de zon een afslaande auto te laat op, schamte deze en kwam lelijk ten val. De quad vloog volgens een getuige enkele meters door de lucht. De schade aan de voertuigen viel uiteindelijk mee.

ZATERDAG 27|09

LUNTEREN - De opendag van de brandweer Lunteren is zaterdag goed bezocht door de inwoners van Lunteren.

 

De brandweer kreeg eerder dit jaar de verbouwde brandweerkazerne opgeleverd en een hele nieuwe tankautospuit. De brandweer van Ede, een ambulance en een bergingsvoertuig van Smink waren ook aanwezig. Er werden diverse demonstratie's gegeven van een autobrand, een ongeval en een vlam in de pan. Mensen konden ook in een speciale rookcontainer een kijkje nemen.

DONDERDAG 25|09

KOOTWIJKERBROEK - In Kootwijkerbroek is donderdagmiddag een 13-jarig meisje uit Stroe onder een auto terecht gekomen. Het meisje werd op de Veluweweg geschept door een auto en raakte daarbij gewond.

 

Het slachtoffer reed omstreeks 15.30 uur op de fiets over de Veluweweg van Stroe richting Barneveld ter hoogte van cafetaria 't Spinnewiel. Op een gegeven moment sloeg ze linksaf terwijl ze op dat moment werd ingehaald door een auto, bestuurd door een 77-jarige vrouw uit Stroe. Volgens getuigen zou het slachtoffer zonder om te kijken en richting aan te geven zijn afgeslagen. Het slachtoffer kwam onder de auto terecht en lag daar nog bij de komst van de hulpdiensten. De brandweer heeft haar met behulp van een luchtkussen uit haar benarde positie bevrijd. Ze had brandwonden opgelopen door de hete uitlaat van de auto en is overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De traumahelikopter werd ook opgeroepen maar deze werd weer gecanceld.

GISTEREN 30|09

TuingereedschapBARNEVELD - De politie heeft dinsdagmorgen 30 september een man aangehouden op de Jacob Catsstraat in Barneveld.

 

De man werd rond 04:00 uur opgepakt terwijl hij tuin gereedschap en auto gereedschap wegnam uit tuinen. De politie is nu op zoek naar de eigenaren van dit gereedschap. Mist u gereedschap uit uw tuin? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

GISTEREN 30|09

BARNEVELD - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 30 september een 54-jarige man uit Barneveld aangehouden voor diefstal van een keukentrap en een droogmolen aan de Aldegondestraat in Barneveld.

 

De eigenaresse werd wakker van haar blaffende hond en zag buiten een man lopen met haar spullen. Haar partner is vervolgens achter de man aan gegaan. De politie kwam intussen ter plaatse en is ook gaan zoeken. De verdachte werd uiteindelijk aangehouden in de Jacob Catsstraat. Daar werden ook de gestolen spullen aangetroffen. De man wordt ook verdacht van diefstal van gereedschap uit een bedrijfsbus. Hij is meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt

MAANDAG 29|09

BARNEVELD - Een bouwkeet aan de Churchillstraat in Barneveld is zondag bespoten met graffiti. De politie is op zoek naar de dader.

 

Het gaat om een blanke, lichtbebaarde man van ongeveer twintig jaar. Hij reed weg op een zwarte fiets met voorop een krat. Tips zijn welkom bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

ZATERDAG 27|09

PUTTEN - De politie heeft vrijdag 26 september proces-verbaal opgemaakt tegen een 32–jarige automobilist uit Voorthuizen. Hij reed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

 

De politie controleerde de man aan het eind van de middag op de Verlengde Dorpsstraat. Het bleek, dat hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had gekregen, maar dat hij zijn rijbewijs niet had ingeleverd. De agenten namen dit in en hij krijgt voor zijn overtreding een proces-verbaal.

Agenda

Zaterdag 04 oktober

09:00
Crailo
10:00
Delft

Zaterdag 11 oktober

Headlines