Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:53:58 Ongeval Letsel Speulderweg Garderen Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo West-Veluwe...
vrijdag 31 juli 2015
TOP NIEUWS

VANDAAG 31|07

GARDEREN -In Garderen is donderdagavond een scooterrijder ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man is in de ambulance gestabiliseerd waarna er op de Hogesteeg ter hoogte van huisnummer 45 een ontmoeting met de traumahelikopter uit Amsterdam heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer is, nadat de trauma-arts da man had onderzocht, overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 21:30 uur op de Speulderweg net voor eetcafe Stam. Volgens buurtbewoners zou de man met zijn scooter tegen een stoeprand zijn gereden en over de kop zijn geslagen. De scooter, die licht beschadigd ...

GISTEREN 30|07

BARNEVELD - Rond 18:00 uur werd de Barneveldse brandweer weer opgeroepen ditmaal voor een schuurbrand aan de Rozenstraat.

De brandweer die snel ter plaatse was hoefde niet te blussen, de brand bleek al gedoofd te zijn. Vermoedelijk is de brand ontstaan door werkzaamheden aan het dak. De brandweer kon snel weer huiswaarts keren.

GISTEREN 30|07

SCHERPENZEEL - Een automobilist is donderdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Barneveldsestraat toen hij naar eigen zeggen achter het stuur in slaap was gevallen.

De man reed vanuit Scherpenzeel naar Barneveld en is tientallen meters door de berm gereden en in de sloot tot stilstand gekomen. De man is door het ambulancepersoneel voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen brandweer van Barneveld hoefde niet in actie te komen. De leenauto van een garagebedrijf uit Voorthuizen raakte zwaar beschadigd. De hulpdiensten werden in eerste instantie de verkeerde kant ...

WOENSDAG 29|07

BARNEVELD - De Barneveldse brandweer werd woensdagmiddag opgeroepen voor een brand in een pand aan de Amersfoortsestraat.

De brand was voor aankomst van de brandweer al geblust. Er had een kleine brand gewoed in het dak van het pand. De brand is vermoedelijk ontstaan door werkzaamheden. Het pand wordt op dit moment gerestaureerd en verbouwd tot 4 appartementen met kantoorruimte.

De brandweer heeft een nacontrole gedaan en kon daarna weer retour kazerne.

WOENSDAG 29|07

OTTERLO - De Apeldoornseweg N304 is woensdagmorgen enige tijd afgesloten vanwege een ernstige aanrijding tussen een motorrijder en een automobiliste.

Het ongeval gebeurde iets over negen uur toen de motorrijder vanuit de richting van de Damakkerweg reed richting Otterlo. Een Belgische automobiliste was op hetzelfde moment aan het keren ter hoogte van de Elzebosserweg en reed de Apeldoornseweg weer op en zag de aankomende motorrijder over het hoofd. De motorrijder kwam ten val en botste met de automobiliste. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Doordat de
...

GISTEREN 30|07

BARNEVELD - Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag op de Thorbeckelaan in Barneveld twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht een lokfiets te hebben gestolen. Het betreft een 27-jarige man uit Ede en een 31-jarige Veenendaler.

De meldkamer van de politie kreeg het signaal dat een lokfiets, die in de stalling van het NS-station stond, in beweging kwam. De verplaatsing van de lokfiets kon gevolgd worden tot in de Thorbeckelaan. Daar troffen agenten bij de fiets de twee mannen aan. Ze zijn aangehouden en op het politiebureau ingesloten.

...

WOENSDAG 29|07

VOORTHUIZEN - Een bushalte aan deApeldoornsestraat in Voorthuizen is in de nacht van dinsdag op woensdag 29 juli door onbekenden vernield.

Het gaat om de bushalte ter hoogte van deLange Zuiderweg. De politie is op zoek naar getuigen. Eventuele getuigen kunnen bellen met de politie via 0900-8844.

WOENSDAG 29|07

REGIO - In de gemeenten Scherpenzeel, Barneveld en Nijkerk hebben er wijzigingen plaatsgevonden onder de wijkagenten. De verdeling zit er vanaf nu als volgt uit:

Gemeente Scherpenzeel

Louis Bennenk is met ingang van 1 juli de nieuwe wijkagent van Scherpenzeel. Samen met Doriene Blotenburg zal hij zich richten op veiligheid en leefbaarheid in de gemeente. Op gemeentelijk niveau is ook een operationeel expert wijkagent aangesteld. Dit betreft Swen van den Berg. De operationeel expert richt zich met name op gebiedsoverstijgende problematiek en veiligheidsthema's die door de driehoek ...

MAANDAG 27|07

BARNEVELD -Op zondag 26 juli kregen de politie de melding dat de bewoners van een woning aan de Abel Tasmanstraat in Barneveld een inbreker hadden betrapt terwijl hij probeerde een raam open te breken.

Even daarvoor zag de bewoonster al een jongen achter een muurtje zitten en dacht zij nog te maken te hebben met een onschuldig potje verstoppertje. Toen de bewoner vervolgens haar gordijnen opzij schoof om te kijken wat er bij haar raam gebeurde, bleek er een andere jongen bezig te zijn met het openbreken van het raam. Beide jongens zijn er vervolgens vandoor gegaan in een auto.

Kort hierop kwam ...

Agenda

Zaterdag 01 augustus

08:00
Voorthuizen

Zaterdag 01 augustus

08:30
Garderen

Donderdag 06 augustus

07:00
Barneveld

Zaterdag 08 augustus

08:30
Garderen

Donderdag 13 augustus

07:00
Barneveld
In Barneveld ga ik 's avonds laat zonder angst over straat
test