Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:14:48 Mendelssohnlaan Voorthuizen 3781HW 84352 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

zondag 29 november 2015
TOP NIEUWS

GISTEREN 28|11

DE VALK - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's zijn zaterdagavond zes personen betrokken geraakt. In elk geval zijn er twee personen naar het ziekenhuis vervoerd voor controle.

Het ongeval gebeurde omstreeks 20.00 uur op de Lage Valkseweg. Naast twee ambulance's werd ook de brandweer ingezet om te assisteren. Vermoedelijk is de bestuurder van de zwarte Audi achterop de Toyota gebotst die wilde afslaan op de kruising met de Koperensteeg, daarna is de bestuurder van de Audi tegen een anwb verkeerspaal tot stilstand gekomen.

Vanwege het onderzoek van de verkeersspecialisten van de politie ...

VRIJDAG 27|11

BARNEVELD - Nadat een wilde stier was losgebroken in Barneveld-Zuid kwam de politie met drie teams in actie om te voorkomen dat de stier de woonwijken als Veller zou bereiken.

De stier was door nog onbekende reden ontsnapt uit een weiland op de Nederwoudseweg. In de video een ooggetuigenverslag van deze actie.

Video:De Valksche Bijenhof

DONDERDAG 26|11

PUTTEN -Bij een aanrijding in Putten is de bestuurder van een auto om het leven gekomen. Het voertuig vloog daarbij in brand.

Het ongeluk gebeurde op de Veenhuizerveldweg. Een automobilist zou volgens de eerste berichten de macht over het stuur zijn verloren enraakte de auto daarna van de weg. Het voertuig reed tegen een boom en vloog in brand.Vermoedelijk is gladheid de oorzaak van het dodelijke ongeluk.


Er waren volgens de politie geen andere auto's bij betrokken. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

1/1

WOENSDAG 25|11

BARNEVELD - Bij een aanrijding op deVan Dompselaerstraat in Barneveld is één persoon licht gewond geraakt.

Door nog onbekende reden kwamen twee auto's met elkaar in botsing. De gewonde hoefde niet mee naar het ziekenhuis en is door de ambulance thuisgebracht.

WOENSDAG 25|11

VOORTHUIZEN - Woensdagmorgen rond 06:00 uur is een automobilist op een boom gebotst op de Prinsenweg in Voorthuizen. De man botste met een flinke snelheid op een boom vlak voor de Hunnenweg.

Naast de ambulance en de politie werden ook de brandweer en de traumahelikopter opgeroepen. De inzet van de brandweer en de traumahelikopter bleken ter plaatse echter niet nodig te zijn. Het slachtoffer is ter plaatse in de ambulance behandeld en met spoed naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht. De zwaar beschadigde auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Vermoedelijk heeft het slachtoffer geen ...

GISTEREN 28|11

ZAANDAM - De politie heeft bij een tankstation in Zaandam twee mannen opgepakt omdat ze betrokken zouden zijn bij een schietpartij op een bruiloftsfeest.

Daarbij raakte vrijdagavond een 56-jarige Amsterdammer zwaargewond. De verdachten zijn een 39-jarige en een 68-jarige man uit Barneveld. Het slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De schietpartij vond plaats in een partycentrum aan de Sportlaan in Zaandam. Volgens de politie ligt de aanleiding voor de schietpartij in de relationele sfeer.

VRIJDAG 27|11

Komend oud en nieuw een rotje of vuurpijl afsteken; in steeds meer steden en dorpen mag het niet meer overal. Eén op de vijf gemeenten gaat vuurwerkvrije zones instellen, zo meldt het AD.

Bijna alle gemeenten die vorig jaar vuurwerkvrije zones hadden ingesteld, doen dat dit jaar weer. In veel gevallen worden de zones uitgebreid. Vooral rond scholen, ziekenhuizen en dierenasiels wordt het afsteken van vuurwerk vaker verboden.

Een enkele gemeente, zoals Zeist, verbiedt het afsteken van pijlen en knallers rond asielzoekerscentra, om vluchtelingen niet te laten schrikken. In Hilversum geldt een ...

Agenda

Vrijdag 11 december

11:00
Voorthuizen

Zaterdag 19 december

10:00
Kootwijk

Zaterdag 19 december

20:15
Barneveld

Zondag 22 mei

11:00
Venlo
Het afsteken van vuurwerk mag wat mij betreft
test